Masini de tencuit profesionale

  Masina tencuit profesionala | Pistol de tencuit | Pompa de tencuit | cuva, aplicator tencuiala, Cancioc, dispozitiv tencuit
 

TERMENI SI CONDITII

1. Generalitati

Prin utilizarea acestui website, inca de la prima accesare, sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare:

Accesul si utilizarea site-ului www.tenka.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditile de mai jos.

2. Website-ul www.tenka.ro

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. Site-ul www.tenka.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. SC Tenka Zone SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

3. Folosirea website-ului www.tenka.ro

Accesul pe acest website,  www.tenka.ro se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa si de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatile necesare. Site-ul www.tenka.ro este o colectie de date despre gama de produse industriale/tehnice comercializate de SC TENKA ZONE SRL.

Prin intermediul formularului de cautare, din partea de sus a fiecarei pagini,puteti afla usor si rapid informatii despre produse/ furnizori.

Pentru ca SC Tenka Zone SRL sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website-lui www.tenka.ro, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:

– NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice altmaterial) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI (SC Tenka Zone SRL).

– NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.

– NU VETI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT INDUCE IN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).

– VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.

Pentru a avea acces la anumite pagini si/sau elemente ale acestui website, trebuie sa va creati un cont. Contul se va utiliza doar in scopul pentru care a fost permisa crearea lui. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator de utilizarea contuluidvs. SC Tenka Zone SRL nu-si asuma raspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvata a contului. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata.

In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spaming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website-ul www.tenka.ro.

4. Drepturile proprietatii intelectuale

Continutul website-ului www.tenka.ro va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica SC Tenka Zone SRL. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. SC Tenka Zone SRL isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website, www.tenka.ro .

5. Publicarea de informatii de catre utilizator

SC tenka zone SRL permite utilizatorilor inregistrati sa posteze diferite materiale (text, poze, materiale video, comentarii), pe site-ul www.tenka.ro precum si gazduirea lor. SC Tenka Zone SRL nu garanteaza confidentialitatea acestor materiale.

Veti fi singurul raspunzator de materialele postate. Sunteti de acord sa nu postati materiale care incalca dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sa nu fie obscene, pornografice, amenintatoare, care sa instrigela ura, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care sa violeze vreo lege, materiale publicitare. SC Tenka Zone SRL va inlatura materialele care incalca acesti termeni si conditii, fara vre-un avertisment in prealabil. Contul utilizatorului care a postat materiale ce incalca aceste conditii, va fi suspendat pe o perioada nedeterminata, urmand ca utilizatorul sa solicite reactivarea contului. SC Tenka Zone SRL are dreptul de a verifica si a decide daca materialele postate incalca sau nu acesti termeni si conditii.

Sunteti constient si de acord ca postand materiale pe acest website, acordati catre www.tenka.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, inchirierea, imprumutul,reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea pe cablu, realizareade materiale derivate. SC Tenka Zone SRL permite folosirea materialelor doar ininteres personal, informational si non-comercial.

6. Limitarea raspunderii

SC TENKA ZONE SRL nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele au caracter informativ.

7. Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul www.tenka.ro se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

8. Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; SC TENKA ZONE SRL nu va folosi aceste informatii decat in scop informativ.