Masina tencuit profesionala | Pistol de tencuit | Pompa de tencuit | cuva, aplicator tencuiala, Cancioc, dispozitiv tencuit
Ai 4 produse in cos. Total: 2218 Lei
 

Pachet cu accesorii de rezerva, duze+ capace

Pachetul contine 3 duze de dispersie si 2 capace de blocare a duzelor. Estecompatibil atat cu masinile de tencuit cu 5 duze cat si cu cele cu 3 duze. Nu este compatibil cu modelele pentru tencuirea tavanelor.

Capacele de blocaj se fixeaza foarte usor si nu necesita scule de strangere sau de infiletare. Capacele de blocaj acopera atat canalul duzei respective cat si orificiul aferent acesteia prin care se disperseaza materialul. Astfel, se pot folosi pentru tencuirea peretilor verticali , una, doua sau trei duze, iar pentru tencuirea tavanelor se poate folosi o singura duza cu conditia de a nu umple la maxim cupa de mortar.

 


Pret: 48 Lei

 

Nu este indicata folosirea simultana a mai mult de 3 duze deoarece compresoarele comerciale sunt limitate la maxim 10 bari, iar presiunea in acest caz se imparte la 4 iesiri mai exact 2,5 bari/ duza adica destul de slaba. Pentru aruncarea mortarului la o distanta de minim 30 cm este necesara o presiune pe duza de minim. 3 bari la un debit minim de 80 l/min/duza..

Cuva din INOX este prevazuta cu o margine de 2 cm grosime pentru a impiedica curgerea materialului in cazul inclinarii pistolului de tencuit.
Valva pneumatica este prevazuta pe langa tragaciul orizontal manual si cu un filtru pentru retinerea impuritatilor de pe furtunul compresorului.

Materiale de confectionare sunt foarte rezistente si usoare. Aparatul de tencuit Tenka 5 duze cantareste doar 3.1 kg si este confectionat din materiale rezistente: cuva din inox lucios, lancea din inox lucioasa, galeria pneumatica din materiale poliuretanice iar manerul din material rezistent (cu sau fara) insertie metalica.